ENGLESKA U ŠOKU

Klub ispao iz lige, skupe zvijezde se smijale i slavile!

30.04.2013 u 16:24

Bionic
Reading

Vlasnik Queens Park Rangersa Tony Fernandes ogorčen je ponašanjem svojih nogometaša nakon što su i matematički potvrdili ispadanje iz lige

Skupocjena momčad QPR-a dokaz je da novac nije sve u nogometu. Ekipa vrijedna 110 milijuna eura, koja u svojim redovima ima zvijezde Julija Cesara, Parka, Mbiju, Sambu, Remyja, Zamoru i Bosingwu potpuno je razočarala i tri kola prije kraja ispala iz Premiershipa.

Ono što je posebno šokiralo javnost na Otoku bila je reakcija igrača nakon matematičke potvrde ispadanja. Veselih lica napustili su stadion, a Jose Bosingwa otišao je najdalje, hvaleći se kasnije u intervjuu kako je feštajući proslavio veliki neuspjeh.


Malezijski biznismen, vlasnik F1 momčadi Caterham i nogometnog kluba QPR, razumljivo je bijesan na skupe zvijezde kojima nije bilo stalo do uspjeha na terenu.

'Ništa me ne može razočarati kao poraz u nogometnoj utakmici. Nisam o tome htio pričati tijekom sezone, ali žao mi je što se moji igrači tako ne osjećaju. Bio mi je najgori trenutak kad sam vidio reakcije nekih igrača nakon poraza. Šokiralo me jer mi je to nešto potpuno nepoznato,' kaže Tony Fernandes i dodaje:

'Tko god bi mi dao posao, ja bih radio sa 150 posto. Takva sam osoba. Kad me netko plaća, ja krvavo radim za tu osobu. Taj koncept mi je potpuno nepoznat, da netko nakon poraza misli: izgubili smo, nema veze, u koji noćni klub idemo večeras?'

QPR-u tek ostaje do kraja sezone osvjetlati obraz i napustiti Premiership uz pokoju pobjedu više, no s ovako nemotiviranim igračima to je teško očekivati.