SLAVEN DEMANTIRAO GLASINE

Klopp u dilemi: Morat ću nazvati Slavena Bilića...

21.01.2016 u 14:20

Bionic
Reading

Jürgen Klopp je nakon teškog prolaska u četvrto kolo FA kupa saznao da ga u idućem krugu čeka novi ogled sa Slavenom Bilićem i njegovim West Hamom

Slaven Bilić obožava Liverpool. Izbacio ih je lani iz Europa lige sa Bešiktašem, a ove sezone već ih je dva puta pobijedio s West Hamom uz ukupnu gol razliku 5:0. Nije gotovo, slijedi ogled na Anfieldu (i eventualni uzvrat u Londonu u slučaju remija) u FA cupu koji je na rasporedu 30. siječnja.

Pred West Hamom je u međuvremenu jak ogled s Manchester Cityjem, a Klopp ima ligaški ogled s Norwichem i uzvrat polufinala Liga kupa protiv Stokea. O međusobnom ogledu još ne mogu javno razmišljati, ali Klopp je nakon pobjede nad Exeterom upitan hoće li i protiv West Hama na teren poslati momčad 'prošaranu' igračima iz U21 pogona.

'Ne znam, ima do tada još vremena i prilagodit ćemo se situaciji. Nazvat ću kada dođe vrijeme Slavena Bilića da ga pitam koga će on koristiti u toj dvoboju, pa ću onda lakše odlučiti o svom sastavu,' kaže uz karakterističan smijeh Klopp.


Bilić se također nije osvrtao na ogled na Anfieldu, no reagirao je na glasine da je West ham u lovu na Liverpoolovog napadača Daniela Sturridgea koji je kontinuirano ozlijeđen.

'Daniel je fantastičan napadač, ali mi ga nemamo namjeru dovoditi ove zime. To su samo glasine, u njima nema istine,' jasan je Bilić, ali i dodaje.

'S ozljedama i mogućim odlascima moguće je da dovedemo dodatnog napadača u ovom prijelaznom roku. Ali nema panike, snimamo situaciju i procjenjujemo stanje na tržištu.'

Zadnji odgovor ovog razgovora - Klopp o sastavu protiv West Hama i 'pozivu Biliću'