PORUKA SAVEZU

Klopp odmah napao Engleze: Ako želite konje, imat ćete ih

22.10.2015 u 22:26

Bionic
Reading

Novi trener Liverpoola Jürgen Klopp oštro je upozorio engleski Savez na propuste u radu čak i prije svog debija na Anfieldu

Liverpool je u novom šefu stručnog stožera Jürgenu Kloppu dobio veliki zalog za optimizam, a njemački strateg pokazao je i da neće bježati od konflikta kada procijeni da mu netko 'odozgo' otežava rad.

Liverpoolov 18-godišnji veznjak Jordan Rossiter odigrao je od četvrtka do utorka čak tri utakmice za englesku U!9 selekciju i na trećoj protiv Italije se ozlijedio. Upisao je mladić oba europska nastupa za redse ove sezone, a Klopp ga u trećem neće moći koristiti i kaže.

'Moram još pohvatati sve konce i sam stupiti u kontakt s ljudima iz saveza s kojima komuniciraju moji suradnici. Reći ću im da to što rade nije dobro, jer ne smiju dozvoliti da igrači moraju igrati tri utakmice u samo pet dana. Ti mladići su naša budućnost i ako ih budete odgajali kao da su konji na kraju će i biti konji, a to nema smisla,' mirno i odlučno govori Nijemac koji je i prije proslave prvog gola svoje nove momčadi već postao apsloutni hit u engleskom nogometu. Uz Slavena Bilića, najveći u novoj sezoni.

Od 2.22 Kloppov 'poučak o konjima' i miran zaključak