odmah problemi

Klopp nije mogao zamisliti šokantniji početak sezone; odmah ostao bez jednog od ključnih igrača?

10.08.2019 u 16:31

Bionic
Reading

Nogometaši Liverpoola u petak su na svom stadionu otvorili novu sezone engleske Premier lige, a igrači Jürgena Kloppa svladali su Norwich City 4:1

Aktualni europski prvaci, igrači Liverpoola, na sjajan su način otvorili novu prvenstvenu sezonu. Pobjedom 4:1 nad Norwich Cityjem pokazali su da će i ove sezone biti uz bok najboljima, te da će se svim silama truditi stići do toliko željenog naslova.

Međutim, Kloppu je već prvo kolo pokazalo da mu posao neće biti jednostavan jer u 38. minuti ozlijedio mu se brazilski golman Alisson Becker, igrač koji je u prošloj sezoni bio itekako važna karika 'redsa', a u nekim utakmicama i najvažniji igrač.

'Alisson je mislio da ga je nešto udarilo, a to nikada nije dobar znak. Izgleda da se ne radi samo o istegnuću već o ozbiljnijoj ozljedi. Još uvijek ne znamo o čemu se radi, ali nažalost, ne izgleda baš dobro', rekao je Klopp nakon utakmice.

Subotnje izdanje Daily Maila pak donosi loše vijesti za navijače Liverpoola i piše da bi Alisson mogao biti izvan terena i do mjesec i pol. U tom slučaju, brazilski golman propustit će dvoboj UEFA Superkupa protiv Chelseaja koja se igra u srijedu, ali što je još važnije, i pet utakmica u Premier ligi.

Od tih pet utakmica, Liverpool će dva puta igrati velike derbije protiv Arsenala (24. kolovoza) i Chelseaja (22. rujna), što bi bio veliki udarac za momčad s Anfielda.

  • +7
Community Shield, Liverpool - Manchester City Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia