MUKE TRENERA BORUSSIJE

Klopp konačno pobijedio, ali pokvaren mu užitak!

08.02.2015 u 13:39

Bionic
Reading

Trener Jurgen Klopp konačno je mogao uživati u pobijedi svoje Borussije Dortmund, koja u derbiju začelja svladala Freiburg 3:0. No, zubobolja mu je pokvarila doživljaj utakmice...

Borussia je nakon 19 odigranih utakmica u Bundesligi držala nevjerojatno posljednje mjesto, iako se radi o ekipi koja je u posljednje četiri godine bila ili prva ili druga u prvenstvu te igrala finale Lige prvaka, a u svojim redovima ima pregršt kvalitetnih pojedinaca.

Jadima slavne ekipe jednostavno mora doći kraj, a pobjeda kod Freiburga 3:0 golovima Reusa i Aubameyanga trebao bi biti prvi korak prema naprijed. Klub je preskočio svojeg subotnjeg protivnika, kao i Stuttgart te se nalazi na 16. mjestu koje vodi u dodatne kvalifikacije. Ne vjerujemo da će u toj zoni do svibnja i ostati.

Trener Jurgen Klopp doživio je brojne šokove u ovoj sezoni, uključujući i žestoke kritike. Hit trener Europe više nema ugled koji je imao prethodnih godina, no u upravi kluba potpuno mu vjeruju. Što se tiče utakmice protiv Freiburga, konačno je imao prilike potpuno uživati, ali i to mu je pokvareno. Naime, kako piše njemački Bild, mučila ga je jaka zubobolja tijekom utakmice.

'Rezultat bi ipak trebao pomoći pri oporavku,' piše njemački dnevnik.