nema milosti

Klopp ima popis igrača koje više ne želi vidjeti u Liverpoolu: Zna se tko je na prvom mjestu

24.07.2018 u 16:37

Bionic
Reading

Engleski mediji tvrde kako je Jürgen Klopp sastavio veliki popis nogometaša na koje više ne računa u Liverpoolu. Na prvom mjestu očekivano je Loris Karius...

Podsjetimo, klub s Anfielda prošle sezone dogurao je do finala Lige prvaka, a tamo je izgubio od Reala u utakmici koju su riješile katastrofalne pogreške golmana Lorisa Kariusa.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Njemački vratar ništa bolje ne brani ni ovog ljeta, što je kulminiralo lošim reakcijama u nedavnoj prijateljskoj utakmici protiv Borussije Dortmund, a engleski mediji tvrde da ga je Jürgen Klopp odlučio potpuno prekrižiti i traži od uprave da ga se riješe ovog ljeta. Dolaskom uglednog Brazilca Alissona Beckera riješio je kritičnu poziciju u momčadi.

No, Karius nije jedini otpisani nogometaš Liverpoola. Tu su još napadači Danny Ings i Divock Origi, kao i Pedro Chirivella, Lazar Marković, Marko Grujić, Ben Woodburn i Sheyi Ojo.

Naravno, hrvatski branič Dejan Lovren na sasvim je drugom popisu, onom koje klub ne smije prodati ni za kakve novce, a za nagradu je od trenera dobio malo duži odmor ovog ljeta pa će se kasnije priključiti pripremama...