JOSHUA VELIKA PRIJETNJA

Kličko pred najžešćim okršajem karijere: Hoće li to biti njegov kraj?

28.04.2017 u 16:54

Bionic
Reading

Uoči meča na Wembleyju ove subote Anthony Joshua uvjeren je da će pobijediti i poslati Vladimira Klička u mirovinu, a s njim se slažu i kladionice koje su domaćeg borca proglasile izrazitim favoritom...

Braća Kličko dugo su suvereno vladali teškom kategorijom, no Vitalij se povukao, a Vladimir je prije godinu i pol doživio potpuno neočekivani poraz od Tysona Furyja koji se pokazao kao prilično neozbiljan borac i do danas više nije niti jednom nastupio.

Pred 41-godišnjim Vladimirom ovog je vikenda gotovo sigurno najteži izazov u karijeri. Protivnik će mu biti iznimno moćni Anthony Joshua koji još ne zna za poraz kao profesionalni boksač i većina je uvjerena u njegovu pobjedu, uključujući i kladionice koje ga favoriziraju.

'Ovo nije ključna borba za moju karijeru, ali jest za Kličkovu. Kada ga pobijedim, to bi mogao biti njegov kraj,' samouvjereno je najavio 27-godišnji Britanac koji će na domaćem terenu na ispunjenom Wembleyju ove subote u svom 19. meču jurišati po najveću pobjedu u karijeri.

Kličko unatoč podcjenjivanju od strane javnosti ostao je miran.

'Osjećam se mlad, gladan, motiviran i totalno opsjednut ovom borbom,' naglasio je Vladimir, a uoči dvoboja oba su borca iskazala međusobno poštovanje, što je ugodna promjena u boksu i jamac da nas čeka zaista viteški okršaj za pamćenje ove subote u Londonu...