VELIKO PRIZNANJE

Kišerlovski kao kapetan u juriš na Giro d'Italia

30.04.2013 u 19:07

Bionic
Reading

Ugledna biciklistička momčad RadioShack objavila je kako će na skorašnjem Giro d'Italia kapetan te momčadi biti najbolji hrvatski biciklist - Robert Kišerlovski

Jasan je to pokazatelj da RadioShack baš od hrvatskog 26-godišnjaka očekuje najviše na legendarnoj utrci oko Italije, te će Kišerlovski iza sebe imati cijelu momčad koja će raditi za njega i gurati ga što više u ukupnom redoslijedu.

Ovakva momčadska odluka znači da je lako moguće kako će Kišerlovski uskoro popraviti najbolji svoj plasman na Giru, a to je deseto mjesto od prije tri godine, što mu je ujedno i najbolji rezultat u dosadašnjem dijelu karijere.

Robertovi rezultati ove sezone sugeriraju lijepe vijesti iz Italije

Inače, Kišerlovski je imao odličnu najavu Giro d'Italia, koji starta u subotu u Napulju, pa je tako na Tour de Romandie prošlog tjedna završio kao četrnaesti u ukupnom redoslijedu, makar je dugo vremena bio na četvrtom mjestu.

RadioShack za Giro: George Bennett, Danilo Hondo, Robert Kišerlovski (kapetan), Tiago Machado, Giacomo Nizzolo, Nelson Oliveira, Jaroslav Popovič, Hayden Roulston i Jesse Sergent.