JEDNA JE RED BULL?

Kimi priznao: Imam dvije opcije za sljedeću sezonu

22.05.2013 u 16:41

Bionic
Reading

Kimi Raikkonen mogao bi svoju karijeru nastaviti u 2014. godini i izvan ekipe Lotusa, priznao je ovih dana novinarima

Finski 33-godišnji vozač odrađuje odličan posao otkad se vratio u sport prošle sezone. Još uvijek nije niti jednom odustao u utrci za volanom Lotusa, a ove godine drži drugo mjesto u ukupnom poretku s minimalnim zaostatkom za Sebastianom Vettelom.

Iako se 'Iceman' odlično osjeća u E21 bolidu, a ekipa Lotusa stvorila je oko njega okruženje u kojem može normalno funkcionirati (za razliku od McLarena i Ferrarija u prošlosti), ipak postoji mogućnost da bi sljedeće sezone mogao promijeniti momčad.

'Rekao bih da imam dvije opcije, ali u Formuli 1 nikad ne znate,' priznao je Kimi Raikkonen za Autosprint, a jasno je da je druga opcija osim Lotusa momčad Red Bulla.

'Kimi je odradio briljantan posao i trenutno je najtraženiji vozač 2014. godinu. Jasno vam je koliko dobro vozi kada Lotus već sad želi započeti razgovore o sljedećoj sezoni. Neću reći da su u igri i drugi, ali vozač poput Kimija je uvijek pod povećalom svih najboljih ekipa,' kaže pak njegov menadžer Steve Robertson

U Lotusu se nadaju da će Kimi ostati ako mu nastave kreirati pobjedničke bolide, no svjesni su da će eventualnu ponudu 'crvenih bikova' biti jako teško odbiti...