KONAČNO POTVRĐENO

Keylor Navas i službeno golman Real Madrida!

03.08.2014 u 21:57

Bionic
Reading

Ono o čemu pišu španjolski mediji u posljednjih mjesec dana konačno je dobilo i službenu potvrdu: Kostarikanac Keylor Navas novi je golman Real Madrida…

Bivši vratar Levantea potpisao je ugovor na šest godina i vjerojatno će postati prvi izbor Carla Ancelottija, s obzirom na lošu formu Ikera Casillasa te Diega Lopeza koji je na izlaznim vratima kluba.

'Real Madrid i Levante postigli su dogovor oko transfera Keylora Navasa koji dolazi u klub za sljedećih šest sezona. Igrač će biti predstavljen u utorak u 1 sat na Bernabeuu, nakon što prođe obavezni liječnički pregled,' stoji u priopćenju Reala.

Kostarikanski 27-godišnji vratar odlično je branio prošle sezone u Primeri, ali ključan je bio njegov nastup na Svjetskom prvenstvu, gdje je bio jedan od ključnih kotačića uspjeha autsajdera koji je ispao tek u četvrtfinalu.

Prema pisanju španjolskih medija, Navas dolazi u Madrid za 10 milijuna eura, koliko je bila i njegova otkupna klauzula u Levanteu, a trebao bi zarađivati više od 2 milijuna eura godišnje, što je deset puta više nego što je zarađivao dosad.