ABOLICIJA

Keane (ipak) ostaje s Lukom, Nikom i Čarlijem

25.12.2009 u 11:20

Bionic
Reading

Premda je više od pola momčadi poveo na pijanku, Robbie Keane ipak neće 'odletjeti' iz Tottenhama. Otočki novinari nagađali su da će mu zbog tog gafa Harry Redknapp dati otkaz, no klupski menadžer potvrdio je da se to neće dogoditi

Nakon što je dio engleskih medija objavio kako će napadač Tottenhama Irac Robbie Keane ne samo ostati bez kapetanske trake, već završiti i na transfer listi zbog organizacije 'božićnog tuluma', oglasio se i menadžer Spursa, Harry Redknapp.

'Nema govora o otpuštanju iz kluba. Robbie ostaje kapetan kluba i nema govora o njegovoj prodaji', naglasio je Redknapp pokušavši tako smiriti strasti nakon što su mu igrači otkazali poslušnost i u Keaneovoj organizaciji priredili zabavu u Dublinu. Igrači među kojima su, kako navodi britanski tisak, bili i hrvatski reprezentativci Luka Modrić, Niko Kranjčar i Vedran Ćorluka, platili su 5.000 funta kazne i drugih sankcija neće biti.

'Keane je jedan od boljih igrača u ligi. Njega definitivno ne želim izgubiti', poručio je menadžer Spursa.

Keane je prvi put stigao na White Hart Lane 2002. godine iz Leedsa, a u klubu se zadržao šest godina. Potom je jednu sezonu igrao za Liverpool, a od veljače ove godine ponovo je član Tottenhama. U redovima Spursa ukupno je odigrao 282 utakmice i zabio je 120 golova što ga čini devetim strijelcem u povijesti kluba.