TO zbilja NIJE NORMALNO

Karlović otkrio s kakvim se gnjusnim uvredama i pritiskom mora nositi!

27.04.2017 u 11:22

Bionic
Reading

Da su profesionalni tenisači pod pritiskom onih koji se klade mogli smo pretpostaviti, a Ivo Karlović na svom je Instagramu pokazao kakve uvrede i pritisak doživljava...

Div sa Šalate ovu je sezonu otvorio s pet pobjeda i sedam poraza uoči turnira u Budimpešti, da bi u srijedu pobijedio Damira Džumhura te tako najavio svoje bolje dane tijekom sezone zemljanih turnira.

No, pobjeđivao ili gubio, Karlović je pod konstantnim pritiskom i nije ga sram to otkriti javnosti. Putem društvenih mreža oni koji se klade često ga vrijeđaju i vrše pritisak, ovisno o ishodu meča koji im ne paše.

Nije rijetkost da na Twitteru i Instagramu Ivo objavi svima kakve gnjusne uvrede prima, a dogodilo se to i ovog četvrtka. Naime, otkrio je poruke koje je dobivao pretpostavlja se posljednjih dana od stanovitog 'ramanbenita', koji ga naziva 'glupom pi..kom' i traži da mu vrati 2500 eura ako izgubi meč te mu savjetuje da prestane igrati tenis i posveti se pecanju.

Karlović je ovog provokatora opisao kao 'verificiranog internet trola' i očito ga previše nije izbacio iz takta. Drugi profesionalni tenisači s ovakvim se stvarima ne hvale, ali zasigurno i oni povremeno trpe slične uvrede i prijetnje...

Look at this verified internet troll #dm

Objavu dijeli big daddy karlo (@ivokarlovic)