PRAVA ZVIJER

Karabatić opet u središtu pozornosti, evo što je sad napravio

04.04.2017 u 06:40

Bionic
Reading

EHFTV je izabrao pet najboljih trenutaka uzvratnih utakmica osmine finala rukometne Lige prvaka koje su se odigrale za vikend

Najbolji rukometaši svijeta bili su sjajno raspoloženi i golmani su bili na velikim mukama u uzvratnim dvobojima nokaut faze koji su odlučivali o četvrtfinalistima natjecanja.

Na petoj poziciji smjestio se Mikkel Hansen (PSG) sa svojim projektilom, a na četvrtom mjestu je isto tako razoran udarac Sebastiana Skubea (Bjerringbro-Silkeborg).

Treće mjesto je solo akcijom i golom iza leđa zaslužio Valentin Porte čiji je Montpellier izbacio prvaka Kielce, a drugi je gol Nikolaja Markussena (Bjerringbo-Silkebrog) koji je s 11 metara probio živi zid Szegeda poslije isteka vremena prvog dijela.

Na samom vrhu je pogodak Nikole Karbatića. Francuz je još jednom dokazao zašto je najbolji rukometaš svijeta. Prvo je poput brzog vlaka projurio pored jednog suparnika, a zatim je pogodio rašlje iako je u trenutku šuta bio brutalno fauliran od drugog igrača Nantesa. Nezaustavljiv! Prava zvijer na parketu...

Top 5 golova rukometne Lige prvaka, osmina finala uzvratne utakmice