Hugo NAUČIO LEKCIJU

Kapetan svjetskih prvaka Francuske strogo kažnjen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju

12.09.2018 u 14:30

Bionic
Reading

Vratar i kapetan nogometne reprezentacije Francuske, aktualnih svjetskih prvaka, Hugo Lloris dobio je zabranu vožnje u trajanju od 20 mjeseci i mora pltiti novčanu kaznu od 50.000 funti (56.120 eura) zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, pišu u srijedu britanski mediji

Vratara Tottenhama 31-godišnji Lloris imao je u krvi dva puta veću količinu alkohola od dopuštene kada ga je prošli mjesec policija zaustavila u centralnom dijelu Londona.

Kako javljaju mediji, Francuz je, na području gdje je ograničenje brzine 50 km na sat vozio svoj automobil Porsche Panameru vrlo polako, manje od 25 km na sat što je izazvalo pozornost policije.

Osim toga, automobil je krivudao prema parkiranim vozilima prije ga je Lloris ispravio da bi onda prošao kroz crveno svjerlo. Policija je izvijestila i da kada su ga zaustavili vozač je zaudarao na alkohola i bljuvotinu.

Odvjetnik francuskog nogometaša David Sonn je jak miris alkohola pokušao objasniti činjenicom da je Lloris nazočio svečanoj večeri na kojoj su sudionici poprskani alkoholnim pićima.

"15. srpnja je bio najponosniji čovjek na svijetu. Samo 40 dana kasnije je uhićen. Bilo je ponižavajuće da je vezan lisicama i da je morao provesti noć u policijskoj postaji", kazao je Sonn.

Sud je čuo da je Llorisov automobil krivudao "prema drugim parkiranim vozilima" prije nego ga je ispravio i prošao kroz crveno svjetlo.

Lloris, koji je došao u Tottenham iz Olympiquea iz Lyona 2012., ispričao se za incident.

  • +74
SP u nogometu, finale: Hrvatska - Francuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL