NAVIJAČI GUBE ŽIVCE

Kaos u Milanu: Prijetnje smrću i želja da Mihajlović ode

07.01.2016 u 14:35

Bionic
Reading

Nakon razočaravajućeg poraza kod kuće protiv Bologne, napadač Milana Alessio Cerci doživio je prijetnje smrću, dok je sve veći pritisak na vodstvo kluba da otpusti trenera Sinišu Mihajlovića...

Od velikog Milana, sedmerostrukog prvaka Europe i kluba koji se 18 puta okitio naslovom u Italiji danas nije ostalo gotovo ništa. Prilično prosječna momčad nalazi se na sedmom mjestu na ljestvici i stalno oscilira, bez pravih izgleda za plasman u Ligu prvaka.

U posljednjih mjesec dana rezultati Milana u Seriji A bili su grozni. Remiji s otpisanima Carpijem i Veronom, a ove srijede i domaći poraz protiv Bologne doveli su navijače 'rossonera' do ludila.

Najvećeg krivca za neuspjehe vide u napadačima. Alessio Cerci dobio je i prijetnje smrću na svojem Facebook profilu kojeg je morao ugasiti, nakon katastrofalne igre protiv Bologne. Riječ je o igraču kojeg se Atletico Madrid rado riješio, no takvi 'otpisani' uvijek su dobrodošli u Milanu. U klubu je i Mario Balotelli, a ove zime stigao je i propali Kevin Prince-Boateng.


Navijači kao i talijanski mediji krivca za slabe rezultate vide i u treneru Siniši Mihajloviću koji definitivno nije kalibar stručnjaka koji bi ovu prosječnu družinu poveo na sam vrh. Gostovanje kod Rome u subotu moglo bi mu skratiti muke.

'Prije ovog poraza u 12 utakmica imali smo sedam pobjeda, četiri remija i jedan poraz. Ne osjećam se ugrožen. Nećemo izgubiti korak, moramo samo ostati mirni,' uporan je Mihajlović koji je svoju najgoru trenersku epizodu doživio na klupi reprezentacije Srbije u skupini s Belgijom i Hrvatskom za SP u Brazilu, dok je Sampdoriju prošle sezone dosta solidno vodio.