TREĆE POLUVRIJEME

Kaos se nastavio u tunelu! Mateo Kovačić nije ostao dužan i ušao je u obračun s nervoznim trenerom Tottenhama

15.08.2022 u 08:09

Bionic
Reading

Derbi 2. kola engleskog nogometnog prvenstva između Chelseaja i Tottenham Hotspura okončan je remijem 2:2, a nakon utakmice dogodio se kaos u kojem je bio i hrvatski veznjak

Mateo Kovačić Poslije dramatičnog dvoboja došlo je do verbalnog sukoba između dvojice trenera Thomasa Tuchela i Antonija Contea koji su se zamalo i potukli, a njihov obračun nastavljen je i u tunelu stadiona Stamford Bridge.

No engleski mediji saznaju kako se Conte sukobio i s Mateom Kovačićem koji nije igrao zbog ozljede koljena. Navodno je talijanski strateg nešto dobacio veznjaku Chelsea koji je zatim žestoko uzvratio te urlao na trenera Tottenhama dok ga nisu maknuli.

  • +17
Chelsea - Tottenham, englesko prvenstvo, 14.8.2022. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN

'To nije važno. Takve stvari se događaju kada je strast velika na obje strane. Proslava pogodaka je jasno pokazala što je utakmica značila momčadima, a možda i trenerima', rekao je Conte kada su ga pitali o sukobu s Kovačićem.

Podsjećamo, domaći su vodili 1:0 i 2:1 golovima Koulibalyja (19) i Jamesa (77), a iako nadigrani gosti su se uspjeli vraćati preko Hojbjerga (68) i Kanea (90+6).

Standings provided by SofaScore LiveScore