muke po velšaninu

Kakvo ponižavanje nekad najskupljeg igrača svijeta; Real spreman plaćati i dio tjedne plaće samo da ode

14.05.2019 u 09:09

Bionic
Reading

Jedan od najskupljih igrača u povijesti Reala, Velšanin Gareth Bale, koji se u dresu 'kraljeva' nije uspio nametnuti onako kako se očekivalo, mogao bi otići sa Santiago Bernabeua

Velšanin Gareth Bale iza sebe ima sezonu baš u skladu s Realovim rezultatima - skromnu. Jer od igrača koji je prije nekoliko godina, točnije 2013., bio vlasnik najskupljeg nogometnog transfera (sada je na vrhu Neymar, ali i još neki) očekivao se puno veći doprinos.

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

A koliko je Bale daleko od naslovne role, potvrđuje i činjenica da je u 37 dosadašnjih prvenstvenih utakmica od početka igrao u njih samo 21.

Trener Zinedine Zidane, koji se nakon nešto manje od godine dana pauze vratio na Realovu klupu, posljednjim potezima pokazao je da ne računa na njega u sljedećoj sezoni.

Međutim, Bale ima odličan ugovor (op.a., 600.000 funti tjedno) i nije spreman za odlazak, no klub sa Santiago Bernabeua želi ga se riješiti na sve načine. A pokušava ga dobiti na sentiment te su ga ponudili Tottenhamu, klubu iz kojeg je stigao među 'kraljeve'.

'Spursima' je ponuđena opcija da Bale dođe na posudbu za 'samo' 10 milijuna funti.

Osim toga, Real bi čak plaćao 250.000 funti tjednu plaću, samo da ga se riješi.

U Tottenhamu se vodi rasprava o mogućoj posudbi, ali su u ovom klubu odbacili mogućnost trajnog dogovora.