MENADŽER UNITEDA

Kakve iluzije! Ovo je definitivno nogometna izjava tjedna

18.03.2014 u 16:56

Bionic
Reading

Kao da je 'pao s kruške', David Moyes, mendažer Manchester Uniteda, odgovarao je na pitanje novinara bez ikakve zabrinutosti za svoj posao, iako mnogi već spekuliraju tko će biti njegov nasljednik. Sam Moyes je kandidira za naivca godine s izjavom - moja se pozicija nije nimalo promijenila...

Kada su ga novinari prije utakmice Lige prvaka protiv Olympiakos pitali je li zabrinut za svoj posao, David Moyes je bio iznenađujuće miran:

'Moja pozicija nije se uopće promijenila. Imam sjajan posao i znam u kojem smjeru moram ići. Svjesni smo da smo se doveli u tešku poziciju, ali imamo vjeru u bolje sutra. Najveću sigurnost daje mi činjenica da o mojoj budućnosti uopće nismo razgovarali već me čelnici puštaju da radim svoj posao. Imam šestogodišnji ugovor, u Unitedu se ne razmišlja kratkoročno već dugoročno.'

Nevjerojatno je kako se škotski stručnjak uopće nije zabrinuo bez obzira na činjenicu da njegova momčad dogodine gotovo sigurno neće vidjeti Ligu prvaka, da im su im dionice na njujorškoj burzi u slobodnom padu, te s obzirom da su Glazeri već otvoreno izrazili svoju zabrinutost. Moyes je prije utakmice Lige prvaka govorio samo o podršci:

- Podrška koju imamo je fenomenalna i prva stvar što sam rekao igračima je da moramo vratiti navijačima za sve ovo što nam pružaju. Moramo svi zajedno dati sve od sebe da im pružimo noć za pamćenje - zaključio je stručnjak na klupi Uniteda kojeg su engleski mediji već doveli pred izlazna vrata.