svaka mu čast

Kakva golčina Nike Kranjčara: Fantastično zabio protiv slavnog kluba!

22.07.2017 u 18:40

Bionic
Reading

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar istaknuo se odličnim pogotkom iz slobodnjaka u prijateljskoj utakmici Rangersa protiv bivšeg prvaka Europe Marseillea, koja je ove subote završila 1:1

Rangers je doživio veliku blamažu na otvaranju sezone ispadanjem iz Europske lige od malopoznatog Progresa iz Luksemburga, što je upropastilo inače prilično impresivan povratak Nike Kranjčara na teren nakon više od osam mjeseci izbivanja zbog ozljede koljena.

  • +3
Niko Kranjčar Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

No, 32-godišnji bivši reprezentativni veznjak Hrvatske nastavlja s dobrim igrama uoči početka škotskog prvenstva, a ove subote proslavio se fantastičnim pogotkom u prijateljskoj utakmici protiv uglednog francuskog Marseillea, prvaka Europe iz 1993. godine.

Valere Germain koji je prošle sezone bio odličan u Monacu potpisao je nedavno za Marseille i doveo Francuze u vodstvo u 62. minuti, a onda je na scenu stupio Kranjčar koji je briljantno izveo slobodnjak i pogotkom pod gredu izjednačio u 75. minuti.

Taj će gol Niki dati dodatno samopouzdanje, a ako ga ozljede zaobiđu, nesumnjivo će biti važan faktor u igri Rangersa ove sezone...