crvenilo u pjongčangu

Kakva blamaža! Hrvat otkazao nastup jer mu je trener odnio opremu?!

22.02.2018 u 09:14

Bionic
Reading

Ni Hrvatska nije mogla izbjeći veliki skandal na ZOI-u u Pjongčangu

Velika natjecanja uvijek donose razne priče, od lijepi do onih manje lijepih. I dosad su hrvatski sportaši često bili izuzeti iz ovih drugih.

No, očito i mi pratimo trend, pa je tako uoči subotnje utrke na 50 kilometara u skijaškom trčanju, Krešimir Crnković zapao u nevjerojatne probleme.

Naime, kako prenose 24 sata, Zoran Skender, glavni je trener nordijske reprezentacije, a zbog njega je od nastupa na utrci u srijedu odustala i Vedrana Malec. Kako za nastup u ekipnom sprintu svaka država mora imati dvije predstavnice, Hrvatska se morala povući iz konkurencije. Pa je bez nastupa ostala i druga naša predstavnica u skijaškom trčanju, Gabrijela Skender. Inače, ujedno i kći glavnog trenera Zorana.

'Zbog manjka komunikacije unutar naše reprezentacije, odnosno s glavnim trenerom, u dogovoru sa svojim trenerom odlučila sam da je za mene bolje da ne riskirati', izjavila je hrvatska naša predstavnica u skijaškom trčanju u Pjongčangu.

Nažalost, nije to jedini probIem u hrvatskom skijaškom trčanju. Vrlo brzo, kako prenose 24 sata, isplivao je i slučaj s Tomislavom Crnkovićem kao žrtvom.

Prema istom izvoru, trener Skender otišao je iz Olimpijskog sela i sa sobom odnio svu opremu potrebnu za servisiranje, odnosno pripremu skija za utrku. Bez toga je Crnković ostao 'gol i bos', bez osnovnih uvjeta, zbog čega je odlučio da je najbolje odustati od nastupa.