PONUDA ZA NAVIJAČE

Kako na EURO? Jedna od opcija je vlakom!

13.04.2012 u 14:29

Bionic
Reading

Europsko prvenstvo u nogometu je sve bliže, a kako su na njemu nastup izborili i Bilićevi izabranici jasno je kako će puno hrvatskih navijača na put prema Poljskoj, a nadamo se i kasnije Ukrajini. Većinu fanova prije odlaska na EURO zanima kako stići u gradove gdje se igraju utakmice, a jedna od opcija je vlak

Od 8. lipnja do 1. srpnja u Poljskoj i Ukrajini održava se EURO. Hrvatska reprezentacija igrat će u skupini C u kojoj su Španjolska, aktualni europski i svjetski prvak; Italija, svjetski prvak iz 2006., te Republika Irska, s kojom hrvatska reprezentacija otvara natjecanje u Poznanju 10. lipnja.

U prvome kvalifikacijskom krugu utakmice hrvatske reprezentacije bit će odigrane u Poznanju (prve dvije) i Gdanjsku (posljednja u skupini).

Od svih tarifnih ponuda u sezoni 2011/12. korisnicima HŽ Putničkog prijevoza koji će putovati u Poljsku najpovoljnija i najatraktivnija jest ponuda City Star bez tzv. vikend-klauzule do granične točke s Poljskom (Zebrzydowice DG), a potom, ovisno o duljini boravka u Poljskoj, ponuda InterRail za jednu zemlju.

Budući da prve dvije utakmice hrvatska reprezentacija igra u Poznanju, a posljednju u Gdanjsku, vrlo je vjerojatno (dužina prijevoznog puta od 1 344 km do Poznanja i 1 370 km do Gdanjska) da će nakon prvih utakmica hrvatski navijači produžiti u Gdanjsk i nastaviti bodriti reprezentaciju, kao i uživati u ugođaju Eura i ljepotama Poljske.

Detaljnije informacije o ponudi HŽ Putničkog prijevoza možete pogledati OVDJE