HAJDUK U GOSTIMA

Kako je malenu Kustošiju zavolio veliki Ivanišević

01.10.2013 u 17:00

  • +9

NK Kustošija - HNK Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Bionic
Reading

U šesnaestini finala Kupa Hrvatske kod zagrebačkog niželigaša Kustošije gostovao je splitski Hajduk koji je na kraju pobijedio 5:1

Velika nogometna fešta održala se u utorak popodne u malenom zagrebačkom klubu u zapadnom dijelu Zagreba gdje je kod Kustošije gostovao Hajduk u šarenom sastavu.

No zanimljivije od samog nogometa i događaja na travnjaku bili su gosti na tribinama.

'Velika je ovo stvar i drago mi je zbog Kustošije koja zadnjih godina puno ulaže u rad s mladima', kazao je za tportal.hr najbolji hrvatski tenisač svih vremena Goran Ivanišević čiji šestogodišnji sin Emanuel igra za najmlađe selekcije Kustošije.

Naravno, Goranov je posjet razumljiv i zbog gostovanja Hajduka.

'A ipak sam ja hajdukovac i navijat ću za Hajduk', iskren je bio 42-godišnji Ivanišević

Manuel je također u duši bili pa je uoči utakmice bio u dilemi s kojim će igračima istrčati. No na kraju je ipak odlučio istrčati u dresu Kustošije s jednim od igrača Hajduka kojeg je držao za ruku.

'Kontra' Ivaniševiću bili su Dario Šimić i Tomo Šokota, očevi koji su karijeri gradili u Dinamovom dresu, a sada njihovi nasljednici Roko, Viktor i Nikolas Šimić te Tomas Šokota nose dres Kustošije.

'Ovo je klub koji je najbliži centru Zagreba i zato imaju velik broj mališana, njih preko 300. Osim toga, djeca u svojim kategorijama imaju velike rezultatske uspjehe. Naravno, na području grada Zagreba', kazao je Šimić.


S obzirom na to da mu sva tri sina igraju u Kustošiji, jasno je kako je Dario bio vrlo opredijeljen za koga će navijati na kup utakmici Kustošija - Hajduk.

'Za Kustošiju, naravno!' kazao je Šimić dodavši kako bi da se s druge strane našao Dinamo 'bio podijeljen'.

U našem videosažetku s utakmice Kustošija - Hajduk možete, osim atmosfere na igralištu pored potoka Kustošak, vidjeti i poslušati izjave Vlade Babića, predsjednika Kustošije te Marina Brbića - predsjednika Hajduka.

Mladi nogometaši uoči kup utakmice Kustošija - Hajduk