rebić propustio trening

Veliki propust Fife! Žuti karton upisali su krivom igraču, a pogreška uočena slučajno

23.06.2018 u 17:36

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija priprema se za posljednju utakmicu u skupini D, a koju će u Rostovu na Donu 26. lipnja igrati protiv Islanda

Nakon pobjede nad Argentinom i osiguranog plasmana u osminu finala SP-a, izbornik Dalić najavio je stanovite promjene u sastavu.

Prije svega, odmarat će igraće koji su dobili žute kartone. Po jednog imaju Vrsaljko, Rebić, Mandžukić, Brozović, Ćorluka i Rakitić. Doduše, tu je FIFA napravila jedan veliki propust jer u utakmici s Argentinom u zapisniku s utakmice žuti karton upisan je Brozoviću, što bi značilo da bi ih on imao dva.

Međutim, na službenim stranicama Fife, a provjerila je to i tehnička direktorica reprezentacije, Iva Olivari, žuti karton ipak je upisan Vedranu Ćorluki.

  • +41
SP 2018., skupina D: Hrvatska - Argentina Izvor: Cropix / Autor: Boris Kovacev / CROPIX

I s pravom se pitamo, tko bi bio kažnjen da se za taj karton Ćorluke nije doznalo te da je možda zaigrao a da nije smio?

Ipak, da sve ne bude baš idealno, 'pobrinuo' se Ante Rebić, koji je u utakmici s Argentinom dobio jak udarac u stopalo. Stisnuo je zube, zabio gol ali više nije mogao.

Čak se najavljivalo snimanje stopala, ali otklonjene su sumnje u nekakve teže posljedice. Međutim, preventive radi, Rebić je umjesto na travnjaku s ostatkom momčadi, u podnožju stadiona u Roščinu vozio bicikli.

A kako nam je rekao Dražen Ladić - baš poput Lovrena prije nekoliko dana - nije trenirao samo 'preventive radi'.