NAKLON DO PODA

Kakav potez delegacije Genka! Belgijski klub na dan utakmice s Dinamom donio odluku koja će dirnuti u srce baš svakoga u Hrvatskoj

25.11.2021 u 18:53

Bionic
Reading

Delegacije GNK Dinamo i KRC Genk te predstavnici UEFA-e sastali su se na dan utakmice Europa lige na službenom ručku, a nešto ranije su Belgijanci napravili potez koji će oduševiti cijelu Hrvatsku

U ugodnoj atmosferi održana je razmjena poklona, a kroz zanimljiv susret pričalo se o samoj utakmici, o nogometu te o drugim sportskim temama i društvenim događajima.

U sastavu delegacije Dinama bili su predsjednik g. Mirko Barišić, predsjednica uprave gđa. Vlatka Peras i članica uprave gđa. Amra Peternel. Gosti su bili bivši igrači Dinama i Genka g. Branko Strupar i g. Tomislav Mikulić, piše gnkdinamo.hr.

Delegacija Genka ranije je istog dana posjetila područje Banovine koje je pogodilo razorni potres, točnije selo Strašnik gdje su odlučili obnoviti kuću jednoj obitelji. Gosti iz Genka tako su pokazali veliko srce i iskrenu želju i spremnost pomoći ljudima u njihovoj teškoj životnoj situaciji.

Bivši igrač Dinama i Genka Branko Strupar jedan je od pokretača cijele priče koji je uključio belgijski klub u ovu hvalevrijednu akciju.

  • +66
Dinamo - Genk, 5. kolo Europske lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL
  • +11
Dinamo - Genk, navijači Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX