PRIMERA DIVISION

Kaká prvo bio prevarant, a sada spasitelj?!

25.04.2010 u 16:22

Bionic
Reading

Pogotkom Brazlica Kakáa, Real Madrid ostao je u utrci za naslov španjolskog prvaka. Brazilac se vratio nakon 44 dana na travnajke, a u 82. minuti postigao je pobjednički gol

Iako je u Madrid stigao kao veliko pojačanje, Brazilac Kaká nije imao previše sreće ove sezone. Često su ga zaustavljale ozljede, a onda se teško vratiti u pravu formu. Isto mu se dogodilo i prije 40-ak dana, pa su krenule priče da 'Kaká dozira svoj povratak glumeći ozljedu prepona, koja ne postoji'.

Međutim, uoči dvoboja sa Zaragozom naporno je trenirao te se vratio u velikom stilu, zabivši pobjedonosni pogodak u 82. minuti.

'Smetaju me napisi da se štedim za SP. Jako dobro znam kako funkcioniraju stvari oko nogometa. Pretpostavljam da je najbolji mogući način za odgovor na te osude moja igra na travnjaku. Također, nadam se da istinski Realovi navijači nisu povjerovali da glumim ozljedu', izjavio je Brazilac, a podržao ga je i Jorge Valdano, sportski direktor.

'Kaká je veliki vjernik, pozitivac ali i još veći profesionalac. Ima problema s ozljedom prepona i to je jedini razlog njegovih problema. Cijelo ovo vrijeme vježabo je marljivo i pošteno, samo da se čim prije vrati na teren, pa ga ovakve sumnje vrijeđaju. Njega treba isključivo poštivati, a ne kritizirati', zaključio Valdano.

'Kaká je naš spasitelj. Protiv Zaragoze je opet svima pokazao koliko je dobar', izjavio je trener Reala Čileanac Pellegrini.