SENZACIJA NA POMOLU

Kaka: Odlazak u Manchester City nije nemoguć

14.01.2009 u 14:08

Bionic
Reading

Priča da su prebogati šeici i vlasnici Manchester Cityja odlučili iskeširati nevjerojatnih sto milijuna eura za Kaku u prvi mah se činila nevjerojatno. No Brazilac koji nastupa u redovima Milana nije ostao hladan na taj poziv te priznaje – odlazak u City nije nemoguć

Prema riječima Kake i njegovog menadžera Diega Kotche, što se njih tiče, odlazak iz Milana nije nemoguć i cijeli posao ovisi samo o dogovoru čelnika Milana i Manchester Cityja.

'Znamo za sastanak klubova koji je održan u utorak u Milanu. Što se tiče Kake, on mora pričekati dogovor klubova. Kaki nije stalo do novca, već u Manchester Cityju vidi dobar projekt kluba koji bi mogao izrasti u jedan od najvećih klubova svijeta. Premiership je ponajbolja liga svijeta. Zato prelazak u Manchester City nije nemoguć. Potreban je samo dogovor među klubovima', rekao je Diego Kotcho u razgovoru sa Sky Sport Italia.

Što se tiče samog igrača, on je već ranije s divljenjem govorio o engleskoj ligi te kako bi jednog dana volio zaigrati na Otoku, no uvijek je tvrdio da je vjeran Milanu. Sada je očito njegov otpor slomljen.

Prema engleskim medijima, šefovi Manchester Cityja spremni su platiti između sto i 120 milijuna funti za Kaku, a plaća brazilskog reprezentativca trebala bi biti između 200 tisuća i nevjerojatnih 500 tisuća funti tjedno.