MODRIĆU 'CURE' MINUTE

Kaká Milanu preskup, pa od 'bratstva' neće biti ništa

09.08.2012 u 16:22

Bionic
Reading

Nekad najbolji nogometaš svijeta, Kaká, koji trenutno nosi dres madridskog kluba, bio je jedna od želja Milana. No od njegova povratka na San Siro neće biti ništa jer Kaká je - preskup

Nakon što su Real i Milan odigrali prijateljsku utakmicu u New Yorku, uz podsjetnik da je Real pregazio s tri Kakáove asistencije 'crveno-crne' s 5:1, Kaká se uslikao s Robinhom i fotku na svom Facebook profilu potpisao - 'Ja i moj crni brat'. S obzirom na njegovu korektnost, poštenje i veliko srce, sigurno mu se takav potpis neće tretirati kao rasistički...

Inače, o Kakáu se dosta pričalo u posljednje vrijeme, točnije, o njegovom mogućem povratku u Milan, ali dopredsjednik kluba sa San Sira Adriano Galliani je ustvrdio da ne vjeruje u takav kraj.

'Kaká? Mislim da tu pričamo o nemogućoj misiji. Dosta smo pričali s predstavnicima Reala i moram vam priznati da su s njihove strane spominjane samo velike cifre. Za nas je to puno novca i nemoćni smo po tom pitanju. Ne, mislim da se ništa neće dogoditi s Kakaom kada je povratak u pitanju', rekao je Galliani.

Talijanski mediji, pak, navode da se Milan okreće Giuseppeu Rossiju, 25-godišnjem povremenom talijanskom reprezentativcu, koji je u karijeri samo kratko igrao u talijanskoj Seriji A (Parma). Ostavio je najdublji trag u Villarrealu gdje je bio od 2007. godine.