transfer ovog ljeta?

Kada Interu ne ide, Mourinho trlja ruke - a razlog je Ivan Perišić

05.02.2018 u 18:03

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i jedan od najkopletnijih hrvatskih nogometaša, Ivan Perišić, ovog bi ljeta navodno trebao postati igrač Manchester Uniteda. Doduše, činilo se i prošle godine da će Perišić među 'vragove', no Englezi pišu kako će Jose Mourinho napraviti dodatni napor samo da dovede Hrvata

Milanski Inter od prosinca prošle godine ne zna za prvenstvenu pobjedu. Odnosno već je nanizao osam utakmica bez pobjede, plus dvije u kupu ( s time da je jedna od njih bila tek nakon penala). Za vodećim Napolijem 'crno-plavi' zaostaju već 15 bodova, a ispred prvog pratitelja, Rome, za mjesto koje vodi u Ligu prvaka imaju tek jedan bod prednosti.

  • +5
Ivan Perišić na odbojkaškom turniru u Poreču Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Dakle, evidentno je da je Spallettijeva momčad u rezultatskoj krizi, navijači su ljutiti i pitanje je kako će momčad izgledati sljedeće godine. Jer promjene su nužne.

Među igračima koje trener nije želio pustiti bio je i naš Ivan Perišić, jer sjećamo se koliko je Jose Mourinho želio hrvatskog ofenzivnog krilnog igrača.

No, s obzirom na okolnosti u kojima se klub nalazi, ali i kako piše engelski The Mirror, činjenica da bi Inter mogao ostati bez mjesta u Ligi prvaka, vrlo vjerojatno bi utjecala na čelnike Intera te bi pristali na prodaju Ivana Perišića Manchester Unitedu.

I još jedan je detalj bitan, prošlog ljeta kada je bilo govora o Perišićevom transferu, u ugovoru nije pisala odštetna klauzula. Potom je Perišić potpisao novi, za sebe bogatiji ugovor, ali u kojem piše točno kolika je odšteta i sada ne postoji mogućnost licitiranja.