je li napokon shvatio?

Kad se sjetimo kako je Cristiano Ronaldo o Modriću pričao prošle godine, onda nam ove riječi zvuče nestvarno

28.12.2019 u 19:08

Bionic
Reading

Portuglac Cristiano Ronaldo jedan je od najboljih igrača u povijesti nogometa, osvojio je pregršt trofeja, posebice u posljednjih nekoliko godina, no s Juventusom je prošle nedjelje izgubio u finalu talijanskog Superkupa od Lazija i odmah je krenula negativa

Cristiano Ronaldo defintivno ne zna gubiti. Sjetimo li se samo kako je regairao krajem 2018. godine kada je priznanja za najboljeg igrača godine počeo uzimati naš Luka Modrić, prije toga dugo godina suigrač upravo Cristiana Ronalda.

Slično se Portugalac ponio i proteklih dana, nakon što je s Juventusom izgubio u finalu talijanskog Superkupa od Lazija.

Već na preuzimanju medalja reagirao je ljutito, a onda je svoje frustracije počeo i javno iznositi.

Pojadao se Ronaldo prijateljima kako u Juventusu nema klasnih igrača, izuzev Argentinca Dybale, te da mu jako nedostaju znalci poput - pazite sad, Luke Modrića, zatim Benzeme, Marcela, Ramosa, Kroosa...

  • +5
Superkup, Juventus – Lazio Izvor: Profimedia / Autor: GIUSEPPE CACACE / AFP / Profimedia

S obzriom da je tu vijest prenio talijanski Calcioweb.eu, sigurni smo da će ova vijest stići i do suigrača mu u 'Staroj dami', a što bi u budućnosti moglo i zakomplicirati odnose unutar svlačionice.

Inače, Ronaldo ovih dana boravi u Dubaiju, a tamo se na jednoj konferenciji otvorio i priznao kako će se nogometom baviti možda još koju godinu, odnosno dok mu tijelo bude moglo izdržavati napore, a potom će se primiti školovanja, te da mu je želja jednog dana oprobati se kao glumac.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Jelena Rozga, Zlatko Dalić, Mislav Oršić, Predrag Štromar…