ČEKA SE UTORAK

Juventus u raspadu!? Čelni ljudi torinskog kluba podnijeli ostavke

28.11.2022 u 22:35

Bionic
Reading

Šokantna vijest stiže s Apenina. Juventus je ostao bez cijelog rukovodstva nakon što je ostavku podnijelo deset ljudi, na čelu s Andreom Agnellijem

Cijelo rukovodstvo Stare dame koje je klub vratilo na puteve stare slave podnijelo je ostakvu, uključujući i predsjednika Andreu Agnellia.

Sve se dogodilo na izavnrednoj sjednici Upravnog odbora koja je održana u kampu Continassa ovog ponedjeljka. Svi čelnici su odlučili na zajednički uzmak.

Osim dosadašnjeg predsjednika Andree Agnellija optišli su i njegov prvi zamjenik Pavel Nedved kao i izvršni direktor Maurizio Arrivabene, te direktori Laurence Debroux, Massimo Della Ragione, Katryn Fink, Daniela Marilungo, Francesco Roncaglio, Giorgio Tacchia i Suzanne Keywood.

O motivima se još uvijek nagađa, talijanski mediji pretpostavljaju da su se čelnici talijanskog velikana na taj korak odlučili zbog istrage torinskog tužiteljstva oko falsificiranja financijskih izvješća.

Agnelli je predsjednik Juventusa bio od svibnja 2010. godine i njegovim odlaskom završava se jedna od najtrofejnijih era u povijesti Bianconera.