i to već za koji mjesec

Juventus ga ne želi prodati, ali u madridskom Realu napravit će sve samo da dovedu ovog igrača

19.04.2020 u 18:02

Bionic
Reading

Nizozemski nogometni reprezentativac i stoper Juventusa, 20-godišnji Matthijs de Ligt, jedna je od najvećih želja madridskog Reala, a koju će pokušati realizirati već u nadolazećem prijelaznom roku

U posljednje vrijeme puno se prostora u španjolskim i talijanskim medijima posvetilo najavama transfera. Između ostalih i o odlasku nizozemskog stopera Matthijsa de Ligta iz Juventusa.

No, proteklih dana iz 'Stare dame' pustili su informaciju kako De Ligta u sljedećih nekoliko sezona neće prodavati.

No, Mundo Deportivo ne odustaje od te priče i piše kako će ga Real pokušati dovesti već ovog ljeta, odnosno u prvom prijelaznom roku, kad god da bude.

'Kraljevima' je potreban stoper, jer Sergio Ramos više nije mladić, dok Raphael Varane svake sezone ima itekako velik broj utakmica, što znači da bi ga trebalo odmarati, a drugim riječima, otvara se prostor za 20-godišnjeg Nizozemca.

Zinedineu Zidaneu on bi itekako koristio, ali zna se da De Ligta trener Juventusa Maurizio Sarri izuzetno cijeni i želi s njim surađivati još nekoliko godina.

Sada se treba strpiti i vidjeti koliko će Real biti uporan. A ako već ne uspije nagovoriti De Ligta, tu je rezervna varijanta, odnosno stoper Red Bull Leipziga 21-godišnji Francuz Dayot Upamecano.