SKUPINA A LIGE PRVAKA

Juve do vrlo teške pobjede, Atletico rutinski u Švedskoj!

04.11.2014 u 22:50

Bionic
Reading

Nakon što su gubili sredinom drugog poluvremenu, igrači Juventusa do kraja su ipak uspjeli doći do pobjede protiv Olympiakosa, dok je Atletico vrlo rutinski odradio utakmicu u Švedskoj protiv Malmoa

Predivan pogodak Andree Pirla bio je dovoljan kako bi Juventus postigao prvi pogodak večeri u Ligi prvaka i tako došao u vodstvo u 21 minuti. No, nakon udarca iz kuta u sredini 16-era najviši je bio Botia pokraj pasivne obrane domaćina, i tako je na poluvremenu bilo 1:1.

U drugom dijelu šok za Juventus – pogotkom Ndinge u 61 minuti Olympiakos dolazi do vodstva. No, u slijedećih je pet minuta Juventus ponovo poveo. Prvo je nehotice loptu u vlastitu mrežu ugurao vratar gostiju Roberto, da bi samo koju minutu kasnije Pogba pogodio za konačnih 3:2.

Pobjedom u Švedskoj Atletico Madrid otišao je na 9 bodova, dok su Juventus i Olympiakos na šest. Malmo je pobijedio Grke u Švedskoj pa su na tri boda.

Atletico nije imao većih problema kod Malmoa, a jedan pogodak u svakom poluvremenu bio je dovoljan kako bi Španjolci ostvarili svoju treću pobjedu u ovom natjecanju. Nakon kontranapada i dobrog ubačaja Juanfrana loptu je na fini način petom u mrežu proslijedio Koke.

U drugom je dijelu ponovo Atletico kontrolirao igru, da bi i potvrdu pobjede donio Raul Garcia u 78. minuti susreta. Pobjeda takoreći s pola snage za Atletičare koja im garantira gotovo sigurni prolazak ove skupine…