'MODRI' ČEKAJU HAJDUK

Jurčić: Šest mjeseci se ne piše lijepo o nama

29.04.2010 u 14:55

Bionic
Reading

Pred Dinamom je derbi protiv najvećeg rivala Hajduka, a već u subotu bi 'modri' mogli osvojiti peti uzastopni naslov prvaka, no trener Dinama Kruno Jurčić u druženju s novinarima nije se samo bavio najavom derbija, već i pisanjem medija o igri njegovih igrača

Subotnji derbi protiv Hajduka bit će prilika za Dinamove nogometaše da osvoje još jedan naslov prvaka. Sve je to dovoljan razlog za dobro raspoloženje, no trener Jurčić je nezadovoljan načinom na koji se piše o igrama njegove momčadi.

'Igrači žive za derbije s Hajdukom, ali ako vi u šest mjeseci ne napišete ništa lijepo o klubu, treneru ili igračima, onda je upitna atmosfera. Hajduk motivira svakog igrača koji je odrastao ovdje, ali ne očekujem atmosferu kao na Poljudu', krenuo je Jurčić.

'Hajduk dobije Istru sa 1:0 i vi pišete o njegovoj super formi; mi ih dobijemo 2:0 u gostima, a vi prigovarate i pitate se zašto nismo postigli još jedan gol. Mislite da je Hajduk u dobroj formi? Hajduk je u boljoj rezultatskoj formi i dat će sve kako bi nas dobili koliko god oni pričali o koncentraciji za uzvratnu utakmicu Kupa', bunio se Jurčić pa najavio derbi:

'Utakmice protiv Hajduka su uvijek specifične, a ova utoliko što nam donosi prvenstvo. Igrat će samo zdravi te, naravno, oni koji nisu kartonirani. Uvjeren sam da ćemo odigrati dobru utakmicu i osvojiti prvenstvo te mirno provesti zadnja dva tjedna kako bi krenuli razmišljati o pripremama koje počinju u šestom mjesecu. Ono što moji igrači pokazuju na treningu, to je dovoljno za pobjedu i osvajanje prvenstva.'