IZBORNIČKA POZICIJA

Joseu Mourinhu ponuda koju je jako lako odbiti

04.04.2016 u 09:41

Bionic
Reading

Portugalski nogometni trener već se tjednima veže uz posao u Manchester Unitedu, nedavno se pojavila i glasina da ga želi Valencia, a sada je dobio još jednu ponudu koja ga neće nimalo zaintrigirati

Sirijski nogometni savez objavio je kako će agenciji koja zastupa interese Josea Mourinha poslati službeni poziv. Žele ga dovesti na pregovore kako bi ga pokušali privoliti da preuzme Siriju.

Složili su, kako bi cirkus bio kompletan, i službeni dopis te ga podijelili s medijima. Potpuno su svjesni da im nitko pametan, a pogotovo slavan i tražen, ne bi došao u zemlju koju su uništili do temelja i iz koje bježi većina uništenog, očajnog stanovništva.

Sirijom vladaju horde naoružanih zavađenih milicija, zrakom rojevi zapadnjačkih dronova koji ubijaju koga im se svidi... Divno mjesto za život i rad. Ova patetična akcija zapravo je najobičniji pokušaj skretanja pozornosti na slavno ime s činjenice da im zemlja krvari i plače.


بعد اجتماع ثلاثي ضمَّ رئيس الاتحاد السوري لكرة القدم؛ صلاح الدين رمضان، ونائب رئيس الاتحاد السوري رئيس لجنة المنتخبات ال...

Posted by ‎الإتحاد السوري لكرة القدم- الأمانة العامة‎ on Sunday, April 3, 2016