senzacija na pomolu

Jose Mourinho blizu preuzimanja kluba u kojem igra njegov omiljeni Hrvat

07.02.2019 u 10:38

Bionic
Reading

Portugalski trener Jose Mourinho, koji je od kraja 2018. godine bez posla, nakon što je u Manchester Unitedu dobio otkaz, spominje se kao najozbiljniji kandidat za preuzimanje milanskog Intera. Doznaje se kako je već stigao u Milano na pregovore....

Jose Mourinho još uvijek je na 'burzi' i čeka novi posao. No, kao što to ide u njegovom poslu - dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Drugim riječima, dok neki trener ne zareda s lošim rezultatima, drugi su na čekanju.

A kako Lucianu Spallettiju s Interom ne ide baš najbolje te već sada zaostaje 20 bodova za vodećim Juventusom, odnosno 11 za drugim Napolijem, dok prednost pred konkurentima za mjesta koja vode u Ligu prvaka iznosi tek četiri, odnosno pet bodova, prema pisanju talijanskih medija može se očekivati da mu sljedećih dana uruče otkaz.

Talijanski mediji javljaju da je bivši trener Intera, koji je vodio od 2008. do 2010. godine i osvojio pet trofeja, između ostalih Ligu prvaka i dva scudetta, Jose Mourinho u Milanu te da će tijekom četvrtka ručati s Interovim direktorom Beppeom Marottom.

Aktualni Interov trener Luciano Spalletti protekli vikend doživio je domaći poraz od momčadi s dna tablice, Bologne, i jasno je da bi i navijači vrlo rado vidjeli Mourinha na klupi Intera. No doznaje se kako Mourinho vjerojatno neće odmah preuzeti Inter jer mu je želja pričekati ljeto te posložiti momčad po svom ukusu i krenuti u pripreme. No nije nemoguće to da ipak preuzme Inter ovih dana, a dogodi li se to, onda će se Mourinhu ispuniti i jedna velika želja.

Naime, dok je vodio Manchester United, svim je silama želio dovesti i hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića. No Perišić je ipak ostao u Interu, pa kad već nisu mogli surađivati u krugu 'vragova', možda će na Giuseppe Meazzi.