Posebni ima favorite

Jose Mourinho jasno rekao da će danas navijati za Škotsku, a otkrio je i zašto misli da bi Vatreni mogli izgubiti i ispasti s Eura

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 22.06.2021 15:52
  • Objavljeno 22.06.2021 u 15:04
Bionic
Reading

Jose Mourinho večeras će navijati za Škote protiv Hrvatske

Hrvatska nogometna reprezentacija će danas u 21 sat igrati protiv Škotske u trećem kolu Eura 2020, a pobjeda obje reprezentacije vodi u osminu finala. Iako je nebrojeno puta hvalio Hrvate, a Luku Modrića je i doveo u Real Madrid, Jose Mourinho je u razgovoru za talkSPORT rekao kako će danas navijati za protivnike Vatrenih.

'Uz vas sam! Mislim da svaki moj prijatelj u Škotskoj zna da sam uz njih. Steve Clarke mi je prijatelj i znam kakvu odgovornost osjeća kao izbornik u ovim trenucima', rekao je Mourinho.

Posebni je rekao kako će Billy Gilmour koji ima koronavirus jako nedostajati Škotima.

'Izostanak Billyja Gilmoura je veliki udarac za Škote. On je zaslužan za njihov kvalitetan posjed i izgradnju napada. Jasno je da su s njim u drugoj utakmici izgledali puno bolje nego bez njega u prvoj.'

Portugalac bi ipak volio da Škoti po prvi puta odu u osminu finala Eura.

'Da, volio bih da Škotska ispiše povijest i uđe u osminu finala. Vjerujem da će im iskustvo igranja na vlastitom stadionu pomoći. Mentalitet, emocije i empatija će im pomoći', zaključio je Mourinho.