prvo pojačanje

Jose Mourinho dogovorio dolazak napadača o kojem mašta; a prava senzacija bila bi i transfer golmana zbog kojeg su zaratili Milano i Torino

07.06.2021 u 14:35

Bionic
Reading

Portugalac Jose Mourinho, koji je u svibnju dogovorio trogodišnju suradnju s Romom, napokon je dogovorio prvo veliko pojačanje

Portugalskog nogometnog trenera, Josea Mourinha čekaju pune ruke posla kako bi napravio konkurentnu momčad, a ako je vjerovati talijanskim medijima već je riješio pitanje napadača.

U Rim dolazi Andrea Belotti, dosadašnji kapetan Torina. 27-godišnji Talijan odbio je produžiti ugovor s torinskim klubom, a koji ističe 2022. godine.

Belotti je već pristao na transfer u redove Vučice te bi sada klubovi morali dogovoriti uvjete posla. Mourinhov klub ponudio je 20 milijuna eura, ali Torino traži osjetno više, pa se nagađa da bi posao mogao biti završen za 25 milijuna eura.

Ovaj igrač je već nekoliko sezona među najboljim napadačima Serie A, a nakon niza godina u Torinu odlučio je napraviti iskorak i okušati se u jačoj momčadi, spremnoj za osvajanje trofeja.

Portugalski trener pokušava dovesti i kvalitetno rješenje za golmansku poziciju. Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Mourinho nazvao Gianluigija Donnarummu i pokušava nagovoriti 22-godišnjeg , sada već bivšeg golmana Milana, da potpiše za Romu.

Mourinho kod čelnika kluba inzistira na financijskom iskoraku, to jest da osiguraju 12 milijuna eura godišnje plaće, na kojoj inzistiraju golman i njegov menadžer Mino Raiola, jer će dobiti vrhunskog golmana za budućnost.

Portugalac sada čeka odgovor s dvije strane, ali svakako bi njegov eventualni dolazak u Rim bio veliko iznenađenje, jer tjednima se špekulira kako je Donnarumma već dogovorio transfer u Juventus.