bit će žestoko u ringu

Još jedan sramotni napad na Cro-Copa; hoće li hrvatski borac reagirati?

19.03.2018 u 09:47

Bionic
Reading

Meč između Mirka Cro Copa Filipovića i Royja Nelsona, koji je dogovoren za 25. svibnja na Bellator 200 priredbi u Londonu, dobio je još jednu 'rundu'. Naime, Amerikanac je već optužio našeg borca za korištenje dopinga, a sada je stigla nova provokacija. Opet neugodna, opet na istu temu

Roy Nelson se podvrgnuo prvoj kontroli na doping uoči borbe s Mirkom Filipovićem, a prigodu je ujedno iskoristio za daljnje provokacije. Naime, u videu na Instagramu Nelson je odgovorio na poruku koju mu je hrvatski borac uputio nakon što ga je ovaj optužio za korištenje dopinga, piše Fightsite.

  • +3
Američki borac Roy Nelson Izvor: Profimedia / Autor: Francis Specker / Alamy / Profimedia

Cro Cop je u objavi na Facebooku svom bivšem UFC suparniku poručio kako je spomenuta doping afera daleko iza njega, odnosno da je u stvari nije ni bilo, a da će se uoči meča podvrgnuti testiranjima i da se ne treba brinuti kako će u meč ući posve 'čist'.

No, Nelson kao da Filipoviću ne vjeruje te je u videu sarkastičnim tonom poručio:

'Evo spremam se obaviti test jer znate, očito… neki ljudi ne koriste doping'.

Uz video, 41-godišnji teškaš je također dodao komentar kojim aludira na sankcije američke antidopinške agencije, USADA-e, koja je Filipovića 2015. suspendirala u UFC-u.

'Testiranje na doping je teško kada ga ne provodi USADA i ne dolaze vam na vrata. Sve morate obaviti sami', napisao je. 'Big County' se nije ovdje zaustavio te objavio i fotografiju koju je potpisao 'Veličanstvena brada i griva', što je njegov odgovor na Filipovićev komentar da obrije 'tu odvratnu bradu'.

Majestic beard and mane!

Objavu dijeli Roy Nelson (@roynelsonmma)