LUČIĆ PREMA CATANIJI

Još jedan Hajdukov talent odlazi prerano?

30.03.2013 u 11:46

Bionic
Reading

I dok se Hajduk muči s povratkom dugova bivšim igračima, odnosno skidanju Uefine prijetnje o zabrani igranja europskih utakmica, čelnici kluba bore se i s (pre)ranim odlascima potencijalnih oslonaca buduće splitske momčadi

Iako Hajduk već godinama gleda u leđa zagrebačkom Dinamu, čini se da čelnici Hajduka o tome i ne brinu previše, jer pogled na listu igrača koje su prodali proteklih mjeseci sugerira da o ulaganju u momčad, barem u ovom trenutku dok se klub bori s dugovima iz prijašnjih vremena, ne može biti. Naime, čim se pojavi iole ozbiljniji kupac, svaki Hajdukov 'dragulj' završi u tuđem džepu pa su tako Poljud napustili već Marko Livaja, Ante Vukušić, Josip Radošević i Tončij Kukoč.

No ovdje rasprodaja, po svemu sudeći, neće stati jer se već spominju odlasci Antonija Milića (Napoli) i Josipa Eleza (Bologna, Parma). No na žalost po navijače Hajduka, još se jedan klinac i nedovoljno afirmirani igrač spominje u kontekstu odlaska. Riječ je o 18-godišnjem junioru Luki Lučiću, za kojeg je interes pokazala Catania, a koja je, prema pisanju Croatiantimesa navodno spremna platiti i 500.000 eura.