MIRIŠE NA TRANSFER

Još jedan bogati velikan poludio za Danijem Olmom i želi ga dovesti već u siječnju

13.12.2019 u 09:33

Bionic
Reading

Lista bogatih europskih velikana koji žele u svoje redove dovesti Danija Olma sve je veća i pitanje je trenutka kada će 'modri' ofenzivac napustiti hrvatskog prvaka

Najvredniji Dinamov igrač u sjajnoj je formi, a dobre igre u europskim dvobojima podigle su mu cijenu. U Dinamu su na mukama, jer je zov inozemstva velik i jasno je da će Dani Olmo napustiti hrvatsku ligu.

Pitanje je samo koliko će dobro hrvatski prvak unovčiti svojeg najboljeg nogometaša, a s obzirom da je za Španjolcem poludjelo pola Europe uprava Dinama može licitirati i podizati odštetni zahtjev.

Prema nekim navodima Olmo bi mogao biti prodan i za 50 milijuna eura, što bi debelo nadmašilo sadašnji rekord od 23 milijuna eura koliko je maksimirski klub zaradio prodajom Marka Pjace u Juventus.

A što se tiče zainteresiranih klubova u utrku je prema pisanju španjolskih i talijanskim medija ušlo još jedno ime. Osim Juventusa, Milana i Barcelone tu je sada i Atletico.

  • +54
Dinamo - Manchester City, 6. kolo Lige prvaka, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Očigledno je i Diego Simeone shvatio da mu je u svlačionici potreban igrač kao što je Dani Olmo, a u madridskom klubu pokušat će dovesti španjolskog reprezentativca već u siječnju.

No, dok ne padne konačni dogovor Dinama s nekim od nogometnih divova 'modri' navijači će još malo uživati u izvedbama.