CIBONA VS. CEDEVITA

Joke: Aco je loš blefer!

22.05.2011 u 12:43

Bionic
Reading

'Samo je Cedevita ta koja može nešto izgubiti, a nama je za pobjedu dovoljno odigrati kao u Podsusedu' najavio je uzvrat polufinala Prvenstva Hrvatske protiv Cedevite trenera 'vukova' kaže Joke Vranković

U dva mjeseca angažmana pod Tornjem Joke Vranković samo je jednom 'pukao' uz teren. Publika je stav prihvatila s odobravanjem, na kraju je malo nedostajalo da Cibona povede u polufinalu. U drugoj rundi protiv Cedevite ne namjerava odustati od tvrdog stava.

'Aco Petrović nametnuo je taj model ponašanja, a ja sam spreman, štoviše – moram mu parirati. Svjesno sam napravio tehničku kada sam ga vidio u svom dijelu i postigao željeno: moja momčad na kraju nije izgubila glavu'.

Na pilu naopako Cedevitina trenera ne nasjeda.

'Pritisak prebacuju na nas, a mi ćemo ga vrlo rado prihvatiti. Vrlo loše blefiraju, ja imam 21-godišnjeg razigravača, a oni tri Amerikanca', kazao je Joke koji nema muka sa zdravstvenim biltenom.

I u protivničkom taboru zasad su svi na raspolaganju.

'Teško se bojati momčadi koju smo pobjeđivali tri puta u posljednja dva mjeseca, no bit će taktičkih promjena. Ne smijemo propustiti priliku i već danas odlučiti pobjednika, no prije svega želim sportsko nadmetanje', kaže trener Petrović.

U Podsusedu su bili, iako ne brojniji, glasniji nego domaći. Hoće li navijači cibosa napuniti dvoranu?

'Ljudi su prepoznali volju i angažman. Mladi su postali središnje figure, zaslužili su potporu', ističe Joke.

No problem je što i Cedevita parket vukova doživljava kao domaći. U 20.30 u Draženovu domu počinje vrući zagrebački derbi!