NOVA NADA KNICKSA

Jeremy Lin počeo trenirati i vraća se za doigravanje?

26.04.2012 u 11:40

Bionic
Reading

Lin je 2. travnja imao operaciju lijevog koljena, a jučer je bio podvrgnut testovima fizičke spreme i lakšem šuterskom treningu. Obje je stvari odlično odradio i - što je najvažnije za sve navijače Knicksa - bez bolova u koljenu.

Svi ljubitelji košarke i New York Knicksa od srijede pa nadalje drže stisnute palčeve da treninzi kojima se vratio Jeremy Lin prođu bezbolno pa da Tajvanac zaigra u doigravanju.

23-godišnji Lin je 2. travnja imao operaciju lijevog koljena, a jučer je bio podvrgnut testovima fizičke spreme i lakšem šuterskom treningu. Obje je stvari odlično odradio i - što je najvažnije za sve navijače Knicksa - bez bolova u koljenu.

'Pitao sam ga kako je nakon treninga, a on mi je kao iz topa odgovorio da se osjeća odlično. No, moramo još dosta raditi da bude sasvim spreman tako da otklonimo svaku mogućnost nove ozljede', rekao je privremeni trener Knicksa Mike Woodson.

Iako su Knicksi izborili doigravanje bez njega, svi se u New Yorku nadaju povratku na parket čovjeka koji je pokrenuo 'Linsanity' u 'Velikoj jabuci'. Ako se prisjetimo, Knicki su još pod Mikeom D'Antonijem bili oko 10. mjesta Istočne konferencije kad je Lin, 4. veljače, dobio tek drugu priliku da zaigra više od sedam minuta na utakmici.

Točnije, odigrao je 36 za vrijeme kojih je predvodio New York do 99:92 pobjede nad New Jerseyjem postigavši 25 koševa. Nakon tog susreta pobjednička serija Knicksa trajala je sedam utakmica.