(NE)NAJAVLJENI POSJET

Jenson Button 'slučajno' posjetio McLaren

14.11.2009 u 12:09

Bionic
Reading

Je li na pomolu veliki posao McLarena? Aktualni svjetski prvak Jenson Button viđen je u Londonu, u uredima McLarena, sa svojim menadžerom. Zasad nema potvrda o pregovorima, no nitko nije ni isključio da Button napusti Brown GP i pridruži se Lewisu Hamiltonu u momčadi

Svjetski prvak u Formuli 1 Britanac Jenson Button doveo je u pitanje svoj ostanak u momčadi Brawna GP-ja nakon što je posjetio suparničku ekipu McLarena, piše dnevnik Guardian. Prema navodima engleskih novinara, vozač Brawna GP-ja i njegov menadžer Richard Goddard viđeni su kod tvornice Woking zajedno sa šefom McLarena Martinom Whimarshom.

'Stigavši iz zračne luke Heathrow, Jenson je svratio nakratko do Wokinga da nas pozdravi', kazao je glasnogovornik McLarena za Guardian.

Buttonov menadžer trenutačno pregovara o novom ugovoru za svog klijenta za 2010. s Brawnom koji svjetskom prvaku ne može omogućiti plaću koju on želi. Button bi volio nastaviti karijeru u Brawnu GP-ju i traži ugovor s godišnjom plaćom od 6,5 milijuna eura.