JAVNA TAJNA

Jedna nogometna zvijezda je pobjesnila kada se Cristiano Ronaldo vratio na Old Trafford; problem je taj što su postali suigrači

03.05.2022 u 08:05

Bionic
Reading

Cristiano Ronaldo se prije početka ove sezone vratio na Old Trafford. Taj transfer izazvao je oduševljenje u Manchester Unitedu, ali ne kod svih

Prema pisanju pojedinih engleskih tabloida jedan čovjek nije bio presretan dolaskom Portugalca, a to je Edinson Cavani. Urugvajac je kao slobodan igrač stigao u Manchester United u ljeto 2020., a nakon jedne odrađene sezone trebao je biti prva napadačka opcija u svojoj drugoj godini na Old Traffordu.

No njegove planove poremetio je upravo Cristiano Ronaldo koji je preuzeo naslovnice i glavnu ulogu u svlačionici, a nesretnom Cavaniju ostale su 'mrvice'. Na to se još nadovezala ozljeda pa je Urugvajac zabio samo dva pogotka u tek 12 utakmica u kojima je zaigrao dok je njegov konkurent u napadu Ronaldo bio strijelac 17 puta u 28 premijerligaških nastupa.

  • +17
Manchester United - Chelsea 1:1 Izvor: EPA / Autor: PETER POWELL

Cavani je navodno bio bijesan kada je saznao da je Manchester doveo Ronalda te mu dao oko 25 milijuna eura po sezoni. Kao da je znao da za njega slijede teški dani, a jasno je da će 35-godišnji golgeter na kraju ove sezone i završiti svoju avanturu u Manchesteru.