dvoboj u rimu

Je li Zinedine Zidane pokleknuo pred upornošću Garetha Balea?

11.08.2019 u 12:24

Bionic
Reading

Talijanski i španjolski klubovi finiširaju pripreme pred početak nove sezone, a najbolji uvid u stanje momčadi treneri imaju kroz prijateljske utakmice

Pa su tako trener Rome Paulo Fonseca i Reala Zinedine Zidane dobili priliku da u međusobnom ogledu na Olimpicu ove nedjelje od 20 sati provjere svoje igrače.

Ono što je navijačima Reala posebno zanimljivo jest podatak da će na ovom ogledu, još jednom, priliku dobiti i Velšanin Gareth Bale, za kojeg se tijekom ljeta pisalo kao igrača koji će sigurno napustiti Santiago Bernabeu.

Povezivalo ga se s kineskim klubovima, potom i s engleskima, ali kako je na Otoku prijelazni rok okončan 8. kolovoza, jasno je da se tamo ne vraća.

Zasad ostaje otvorena opcija odlaska u Bayern, ali i to se čini teško izvedivim, jer osim prvotnog spomena da bi Adidas 'pokrio' taj transfer, više se nije pojavilo ni jedno slovo o toj kombinaciji.

Prema tome, čini se da Bale namjerava isforsirati svoj ostanak u Madridu, jer i dalje ima važeći ugovor s 'kraljevima'.

Za razliku od Balea, Zidane na popisu za ovu utakmicu nema Jamesa Rodrigueza i Mariana Diaza, koji se trenutno povezuju s talijanskim klubovima.

Sergio Ramos odmarat će se tijekom ove utakmice kako bi bio spreman za ligaški debi sljedeće subote, što će Militau pružiti dobru priliku da krene zajedno s Varaneom u središtu obrane.

Popis Realovih igrača za put u Rim:

Golmani: Keylor Navas, Courtois i Toni Fuidias.

Braniči: Carvajal, Militão, Varane, Nacho, Marcelo and Odriozola.

Veznjaci: Kroos, Modrić, Casemiro, Valverde i Isco.

Napadači: Hazard, Benzema, Bale, Lucas Vázquez, Jović i Vinicius Jr.

  • +7
International Champions Cup, Real Madrid - Arsenal, 2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia