costini grijesi

Je li psovanje Diega Coste najbolja stvar koja se mogla dogoditi Nikoli Kaliniću?

07.04.2019 u 14:40

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, Nikola Kalinić, koji je ove sezone igrač madridskog Atletica, u La Ligi je skupio tek 619 minuta, a tek je u sedam utakmica krenuo u početnoj postavi

Nikola Kalinić od prošlog ljeta i napuštanja hrvatske nogometne reprezentacije, koju je prouzročio nekorektnim odnosom prema suigračima i izborniku Daliću, našao se u problemu i u novom klubu, madridskom Atleticu.

Naravno, tešo je bilo očekivati da će pokraj Antoinea Griezmanna biti prva napadačka opcija trenera Simeonea, ali da će igrati baš ovako rijetko, nije se nadao ni hrvatski napadač.

  • +7
La liga, Barcelona - Atletico Madrid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Osim što se nije nametnuo, tijekom zimskog prijelaznog roka u Madrid je stigao i Alvaro Morata, čime se situacija po Kalinića zakomplicirala.

Međutim, kako to u sportu ide, dok jednom ne smrkne, drugom ne svane.

Pa se sada, kada je Diego Costa psovao suca, a prijeti mu osam utakmica suspenzije, s pravom pitamo, hoće li Kalinić dobiti veću minutažu.

Jer ukoliko ni sada ne bude češće u planu trenera Simeonea, mislimo da će to biti pokazatelj hrvatskom napadaču kakva ga budućnost čeka u madridskom klubu.

  • +3
Nikola Kalinić u dresu Atletica Izvor: Pixsell / Autor: Borja B Hojas/ABACA/PIXSELL