'REDSI' DOVODE NAPADAČA

Je li ovo signal Balotelliju da ode iz Liverpoola?

29.12.2014 u 20:38

Bionic
Reading

Napadač West Bromwich Albiona Saido Berahino (21) trebao bi karijeru nastaviti u Liverpoolu, a transfer bi trebao biti obavljen u zimskom prijelaznom roku, objavili su u ponedjeljak britanski mediji.

Za njega je interes pokazao i Tottenham, ali prelazak u Liverpool je vrlo blizu realizacije, budući da "redsi" nude čak 30 milijuna eura.

Berahino je bio najbolji strijelac mlade reprezentacije Engleske, koja je u dodatnim kvalifikacijama za EP 2015. izbacila Hrvatsku. U kvalifikacijama za EP 2015. zabio je ukupno 10 golova.

Odlično je krenuo u ovu sezonu, za West Brom je u prvenstvu upisao 7 golova i 1 asistenciju, a stručnjaci ga smatraju jednim od najtalentiranijih engleskih nogometaša.

Naravno, sada se s pravom postavlja i pitanje kakva je budućnost Marija Balotellija među 'redsima'? Kada se govorilo da bi ga Rodgers pustio u Milan, menadžer 'redsa' rekao je da nema namjeru puštai igrače. Međutim, ako se ovaj transfer realizira, jasno je da jedan od ove dvojice ne bi bio zadovoljan minutažom. A svi znamo na što je Balotelli spreman kada je nezadovoljan.