LOKOSI DOMINIRAJU

Je li ovo najljepši gol sezone MAXtv Prve lige?

24.08.2013 u 11:07

Bionic
Reading

Nogometaši Lokomotive u prvom su ogledu 7. kola MAXtv Prve lige na 'svom' Maksimiru svladali Zadar rezultatom 2:0 i barem privremeno se vratili na čelnu poziciju ljestvice

Nakon ogleda nije bilo dvojbe da je domaćin zaslužio pobjedu i tri boda, a Ivkovićevoj momčadi koja se vratila na vrh lijepim je riječima komplimentirao i zadarski strateg Ferdo Milin.

'Ako me sjećanje služi Lokomotiva je zadnji put u ligi loše odigrala protiv nas, ali još u travnju... Mislim da to sve govori, ta momčad ima visoku konstantu i drži kontinuitet koji nema niti jedan Hajduk. Očekivao sam puno više od svoje momčadi, ali to na žalost nisam dobio. Možda da Picak nije obranio dvije šanse na kraju utakmice...,' kaže Milin.

Pogodak kao Chagin ne viđa se često


Tomislav Ivković, koji nije želio koentirati mogućnost preuzimanja Dinama, nije 'letio u oblacima'.

'Pobjeda je na kraju zaslužena, ali prvih 25 minuta kao da nismo došli na utakmicu. Srećom, na vrijeme smo prestali biti promatrači i došli su bodovi ali igra nam je bila 'li-la'.'

Utakmicu su obilježila lijepe obrane mladog domaćeg vratara Picaka na isteku dvoboja, ali prvenstveno pogodak najboljeg igrača Lokomotive Mathiasa Chage koji je uzeo loptu na 30 metara od vratara Matkovića, u prodoru ušao u kazneni prostor i od tamo ju 'špicom' neobanjivo smjestio pod gredu. Da tog igrača nisu mučile kontinuirane ozljede mogao je imati zaista veliku karijeru.