SULUDA IDEJA

Je li on lud? Igrač si na glavu tetovirao prezime

28.07.2013 u 11:14

Bionic
Reading

Da je ljudska glupost beskonačna još je jednom potvrdio bivši nogometaš Newcastlea Nile Ranger (22), dodavši novu crticu svome incidentima i čudnim potezima ispunjenom životu

Nimalo začuđujuće, mladi je napadač već mjesecima bez kluba, a dok čeka novog poslodavca, dao si je istetovirati vlastito prezime na glavu! Točnije, na sljepoočnici i čelu.

Bahati mladić očito i dalje živi u zabludi da je veliki nogometaš, pa je tako fotografiju svoje glave objavio na Instagramu, uz poruku: ''Moje ime zvoni. Moćni Ranger.''

Nije Rangeru prvi put da šokira tetovažom. Prije dvije godine si je, naime, na unutranju stranu usnice istetovirao popularnog ''smješka''.

U siječnju ove godine je najprije na Twitteru objavio fotografiju svoga imena ispisanog novčanicama, a kasnije je istoga dana uhićen jer ga je jedna žena optužila za silovanje. Početak suđenja za taj slučaj još uvijek čeka. U rujnu prošle godine je uhićen zbog uništavanja tuđe imovine, a još godinu dana ranije je pritvoren zbog sumnje da je pretukao jednog muškarca i slomio mu čeljust.