PORTUGALAC U STAROM KLUBU

Je li na pomolu senzacija? Cristiano Ronaldo uhvaćen na treningu u Real Madridu, a evo što je u cijeloj priči jedina istina

14.12.2022 u 17:30

Bionic
Reading

Portugalski napadač Cristiano Ronaldo neslavno je završio svoj nastup na Svjetskom prvenstvu u Katru, a trenutačno formu održava treninzima s Real Madridom

Je li to na pomolu senzacija? Cristiano Ronaldo se nakon raskida ugovora s Manchester Unitedom i ispadanja s Mundijala u četvrtfinalu od Maroka vratio na svoje mjesto sreće - Real Madrid.

Portugalac je proveo devet godina u španjolskom velikanu, prije nego što se pridružio Juventusu, a potom se vratio drugi put u Manchester United, ali je njegov ugovor vrijedan 500.000 funti tjedno je raskinut.

Sada se peterostruki osvajač Zlatne lopte vratio u drugi bivši klub kako bi održao svoju kondiciju. Real je više nego sretan što je ugostio Ronalda, a veza između kluba i igrača još uvijek je jaka. Napadač je dobio dopuštenje da trenira u svom starom klubu dok razmišlja o sljedećem potezu u karijeri. No to nije povratak u Real.

  • +16
Maroko - Portugal, četvrtfinale SP-a (10.12.2022.) Izvor: EPA / Autor: ABEDIN TAHERKENAREH

Ronaldo nikada nije skrivao svoje naklonosti prema Realu i bez sumnje bi se rado vratio. Ipak, unatoč lijepim riječima predsjednika Florentina Pereza tijekom godina, vjeruje se da je klub zatvorio vrata potencijalnom povratku jer ne žele poremetiti stabilnost svlačionice, a Portugalac je zadnjih mjeseci tempirana bomba.

Otkako je napustio Manchester, Ronaldo je povezivan s nevjerojatnim prelaskom u Al Nassr u kojem bi na ime plaće i sponzora zarađivao 200 milijuna eura po sezoni odnosno čak pola milijarde za dvije i pol godine ugovora.